Sidste nyt
  Regelnyt  Uge 3
Maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Maskinskur

Her i vinterens sne og kulde har Erik, Ejvind og Ib færdiggjort maskinskuret på Ryttergården (der var ikke brug for åse i den sidste fase med beklædning af skelettet).

Trojkaen har udført et stort og professionelt stykke byggearbejde. Maskinskuret står skarpt og solidt og venter bare på at maskinerne rykker ind, når de i løbet af de næste par uger er blevet efterset og klargjort af Jacob og Lars sammen med Johnny, som er en kollega til Jacob og mekanikeruddannet.

Maskinskuret gør det nu meget nemmere at beskytte og rangere med maskinerne og holde orden på pladsen, og vi får vaskehallen fri for maskinparkering.

I stedet for at pjaske rundt på den plørede bane med vinterluffer og halvt opsving skulle I, kære vintergolfere trave en rask tur ned ad vejen mellem 3. og 14. hul, slå et slag ind mellem bygningerne på Ryttergården og beundre det flotte arbejde.

Klubben skylder Erik, Ejvind og Ib stor tak for indsatsen, og det vil blive markeret med en indvielse, når vejret er blevet lidt bedre.

Bestyrelsen og greenkeeperne.

KLUBSPONSORER