Sidste nyt
  Regelnyt  Uge 3
Maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Regelnyt  Uge 3

Udpege spillelinien!(10.2b)

En spiller eller dennes caddie må ikke på noget sted på eller udenfor green placere en genstand, som udpeger spillelinien uden at genstanden fjernes inden slaget slås.

Dette gælder også spillerens caddie eller enhver anden person, som skal flytte sig inden slaget slås.

En spiller må intet sted på eller udenfor green placere en genstand til hjælp for stancen. Også selv om spilleren inden slaget fjerner genstanden får spilleren straffen.

En spiller må heller ikke få hjælp til spillelinien ved at en caddie eller medspiller står bag spilleren fra han begynder at indtage sin stance og indtil slaget er udført.

Hvis spilleren indtager sin stance i strid med denne regel kan han ikke undgå straf ved at flytte sig.

Der er dog den undtagelse, at spilleren på green godt må få hjælp, hvis han flytter sig og ikke begynder at indtage stancen igen før caddien eller medspilleren har flyttet sig.

Flagstang (13.2)

Nu må flagstangen blive i hullet, når man putter på green. Hvis flaget bliver passet skal man tage beslutning om at den skal fjernes når slaget er udført. Denne beslutning skal tages inden slaget udføres.

Bold, der ligger stille imod flagstangen i hullet. (13.2c)

Hvis nogen del af bolden er i hullet under overfladen af greenen, anses bolden for at være i hul, selvom hele bolden ikke er under overfladen.

Hvis ingen del af bolden er i hullet under overfladen og flaget fjernes og bolden derved falder i hul, skal bolden uden straf genplaceres på hulkanten.

Har du regelspørgsmål, kan du sende en mail til job@mail.dk

Svaret vil så komme i næste Regelnyt.

KLUBSPONSORER