Sidste nyt
  Regelnyt  Uge 3
Maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

BANEINFORMATION

1

Gravearbejdet på hul 6 og 7 er ikke et nyt strafområde, men sidste etape af fornyelse af hovedvandledningen. Renden og den opgravede jord er ” Areal under reparation”, som vi ikke afmærker, området giver sig selv, og vi er helt sikre på, at alle tager al den lempelse, man overhovedet kan føle sig berettiget til.

Der ikke spilleforbud, så man er velkommen til at slå bolden op fra rendens dyb!

2

Vi vurderer i øjeblikket banemarkeringer og lokale regler i relation til de nye golfregler.

Den væsentligste ændring i banemarkeringen vil være, at de hidtil gule vandhazarder på hul 15 og 17 bliver til røde strafområder ( det har sådan set altid været en straf at lande der!). Det betyder, som alle jo ved efter at have sat sig grundigt ind i de nye regler, at der nu er 3 muligheder for lempelse:

1. Spille fra det forrige sted
  2. Droppe bagud på flaglinien
  3. Droppe sidelæns fra det sted hvor bolden krydsede grænsen til strafområdet. (På hul 15 vil der blive lavet en permanent dropzone.)

Se regel 17

Vi er ved at anskaffe røde pæle, og indtil de er sat op, skal de gule pæle betragtes som røde ( nogen ser jo i forvejen rødt, når de er landet i området).

Den væsentligste ændring i de lokale regler vil være, at den nuværende ulovlige men blandt venner udbredte praksis med at droppe en ny bold, der hvor den oprindelige gik out of bounds eller forsvandt, i stedet for at gå den lange/korte vej tilbage og spille en ny bold, nu bliver lovliggjort med 2 straffeslag. Nærmere herom i næste Regelnyt fra John Brændgård.

KLUBSPONSORER