Sidste nyt
Resultat Klubmesreskabet 2018
Program Ebelgolf 2018
Regionsgolf 2018 Nyt fra hold C
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Midlertidig lokal regel om lejeforbedring

Hidtil har bolden overalt på fairways ligget lige dårligt, fordi der ingen steder har været græs af betydning. Nu begynder der at komme græs, men ikke lige meget overalt. Nogle steder gror det gamle græs godt, andre steder er der svagt nyspiret græs og andre steder igen er der stadig helt bart og tørt, eller ”fedtet” efter regn. Vi er tilbageholdende med at klippe fairways, dels for at give græsset fred, dels for ikke at komprimere de bare partier mere end højst nødvendigt. Desuden river vi lidt op i det døde græs nogle steder, for at give luft og plads til det nye græs.

Det betyder alt sammen, at der nu kan være ret stor forskel på de lejer, man får på fairway, og det er nok ikke fair, så derfor indfører vi nu en midlertidig lokal regel om lejeforbedring på fairway. Det vil græsset heller ikke have noget imod.

Reglen træder i kraft torsdag d. 30. august fra solopgang og gælder indtil det meddeles, at den ophæves.

Der skal stadig foretages handicapregulering.

Reglen lyder således:

Midlertidig Lokal Regel om spil med Lejeforbedring.

En bold, der ligger på et tætklippet areal (areal klippet i fairwayhøjde eller lavere) overalt på banen, må løftes og renses uden straf. Før bolden løftes skal dens position markeres. Når bolden er løftet må spilleren placere bolden inden for en køllelængde fra den oprindelige position, men ikke nærmere hullet.

Spilleren må kun placere bolden en gang, og den er i spil, når den er blevet placeret.

I øvrigt gælder Regel 20-4 og Regel 20-3d.

Straf for overtrædelse af Lokal Regel: Slagspil, 2 straffeslag  Hulspil, tab af hul.

Bestyrelsen ved baneformanden   29. august 2018.

KLUBSPONSORER