Sidste nyt
Resultat Klubmesreskabet 2018
Program Ebelgolf 2018
Regionsgolf 2018 Nyt fra hold C
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Regions Golf 2018

Veteran B
Holdkaptajn J.D. Madsen

Hermed fremsendes vore resultater for de 2 matcher
Ebeltoft  Randers
2.                9
Tange sø Ebeltoft
5.                6
Desværre 2 nederlag

Super veteran
Hold Kaptajn Steen Bojsen

Vi spillede i Aarhus og tabte matchen med 7-4.

Winnie Berg spillede DS, men måtte desværre indkassere et knebent nederlag på 2-1.
Birgit Albertsen og Niels Albertsen vandt i foursome med 5-4.
Så kneb det gevaldigt i HS. Henning Møller spillede lige i 3. single, mens der var store klø til Verner Svenningsen (tabte 7-5) og Steen Bojsen  (tabte 7-6).

Matchen blev afviklet på en meget flot bane med kirsebærtræerne i fuld flor.

Ebeltoft XA5 spillede anden runde mod Stensballegård Golfklub.
Birgit Albertsen lagde ud med at vinde damesinglen med 6-5. Derefter fulgte foursome med Ellis Højgaard og Steen Bojsen. Det blev en meget lige match, som blev afgjort på 17. hul, således at Ebeltoft vandt 2-1.
Herresinglerne startede med, at Niels Albertsen delte sin match, mens Erik Larsen tabte 2-1 (altså også afgjort på 17. hul). Henning Møller tabte 5-3 men efter en meget lige match på de første 9 huller.
Resultatet blev en sejr til os på 6-5.

Vi spillede på hjemmebane den 3. match i det varme vejr mod Vejle Golf Club.
Desværre så var der afbud fra Vejles damesingle, så Winnie Berg vandt uden at spille.
I foursome spillede Ellis Højgaard og Steen Bojsen med det resultat, at vi vandt 5-4.
Erik Larsen tabte første herresingle med 4-2, mens Verner Svenningsen vandt anden single med 3-1. I tredje herresingle vandt Henning Møller på hul 17, så det blev 2-1.
Resultatet blev en opmuntrende sejr på 9-2.

Vi drog den lange vej til Vejle på en af de varmeste dage. Desværre så var det ikke vores vejr, da vi tabte matchen med 7-4.
Birgit Albertsen startede med at vinde sin single med 2-1. Derefter kom forsome med Ellis Højgaard og Ingvard Christensen ind med et nederlag på 5-3.
I herresinglerne vandt Henning Møller med 6-5, mens Erik Larsen tabte med de samme cifre. I den sidste single tabte Steen Bojsen med 5-3.

Den 5. match blev en rigtig øv-tur, da vi kom hjem fra Stensballegård med et nederlag på 11-0.
I damesingle tabte Birgit Albertsen med 3-2, mens Winnie Berg og Steen Bojsen i foursome måtte indkassere et nederlag på 4-3.
I herresinglerne var der også store nederlag, således tabte Erik Larsen 6-4, Verner Svenningsen 5-3 og Henning Møller 6-4.
Vi mangler kun matchen hjemme imod Aarhus.

Sidste match blev afviklet i Ebeltoft, hvor vi desværre måtte indkassere et nederlag på 2-9 til Aarhus.
Birgit Albertsen vandt sin single med 4-2, mens foursome med Winnie Berg og Steen Bojsen tabte knebent med 2-1. I herresinglerne blev Erik Larsen slået på hul 18, så han tabte åltså 1-0. Verner Svenningsen måtte se sig slået 5-4, mens Ingvard Christensen tabte 5-3.
En stor tak til Ingvard, som trådte til med en times varsel på grund af afbud.
Slutresultatet blev at Aarhus vandt puljen, men vi måtte tage til takke med 4.-pladsen.

Senior A
Holdkaptajn Brigitte Andersen

Ebeltoft senior A slog Mollerup i Mollerup 11/0
Vi slog Kalø 10/1 i Ebeltoft
Vi slog Århus i Århus 9/2

Senior B
Holdkaptajn  Hanne Andersen

Så kom vi i gang med at spille Regionsgolf.
Vejret viste sig fra den værste side. Det meste af dagen var med torden, lyn og regn.
Der var en del korspondanse mellem Århus golfklub og os. Det endte med at uvejret drev over, og vi kom igang.
Spillet gik op og ned for hele holdet, og det endte med meget regn, og dårlig sigtbarhed på de sidste fire huller. Alle gennemførte, og da vi samledes til spisning, (stegt flæsk og persillesovs) og kampkortet blev udfyldt, havde alle fra Ebeltoft vundet deres kampe.
Altså vandt Ebeltoft 11/0 over Århus.

Hold C 13 er nu blevet færdig med de indledende runder i Regionsgolf.
Ebeltoft - Århus 11-0
Kalø - Ebeltoft 6-5
Grenå - Ebeltoft 2-9
Ebeltoft - Grenå 10-1
Ebeltoft - Kalø 11-0
Århus - Ebeltoft 2-9
Slutresultatet 55/11 med 10 kamppoint
Det vil sige vi er gået videre, og skal spille den 6/8, på en endnu ukendt neutral bane.

Hold C

Den 6-8 spillede Hold C  1/8 finale i Norddjurs, mod Tange Sø og vandt med en kneben sejer på  6-5.
Det betød at vi skulle videre til Hvalpsund den 13-8, hvor vi skulle spille 1/4 finale mod Nordvestjyske. Men der holdt rejsen for Ebeltoft hold C, da vi tabte 2-9
Det var en sjov rejse så længe det stod på.
Tak til alle spillerne på holdet for jeres indsats.

Golfhilsner
Hanne Andersen