Sidste nyt
Golfringen 2019
Regelnyt uge 47
Lokalhistorisk Arkiv
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Hvorfor kun 18 huller om dagen.

Når vi andre holder pause på hul 11 og tænker, at nu er der heldigvis kun 7 huller tilbage inden klubhuset og fadølsautomaten, så manglede 3 unge mænd i lørdags stadig 61 huller den dag. Bare tanken om 61 huller mere, ville give os andre dykkerbly i skoene, krampe i baglårene, uopretteligt hold i ryggen og dyb afsky for golf de næste 7 uger.

Klokken var kun lidt i 7 på hul 11 i lørdags, starten var gået kl. halv seks, og planen hos de tre var at gennemføre fire runder inden kl. 20.30. Slagspil, bærebag og trolley for egen hånd- og benkraft. En kort frokostpause, 12 colaer og 12 chokoladebarer, ingen massage, intet heppekor, ingen præmie, bare derudaf, bare for præstationens skyld.

Jacob Fredberg, Allan Steen og Alexander Herringe havde fået den gode (?) ide at spille 72 seriøse huller på een dag. Det er hvad de professionelle kan overkomme på fire dage med caddy og med udsigt til en pæn hyre.

De tre jernmænd holdt kadencen og tidsplanen, der var heldigvis ikke megen trafik på banen, det tusmørknede og småregnede til sidst, men puttene rullede pænt i på 18/72 hul kl. 20.30. Humøret var godt, ryggen måske en anelse bøjet, men tilsyneladende ingen vabler, og det mest bemærkelsesværdige var: de havde holdt koncentrationen på alle runderne og spillet stort set til deres hcp på alle 4 runder. Og de tre har ikke meget hcp. at rutte med.
Man kunne forvente at koncentrationen ville dale i 3 runde, svarende til, at vi andre mister focus omkring hul 14-15-16 stykker (og sjældent genfinder den), men Jacob, Allan og Kenneth holdt altså focus på seriøst golfspil hele vejen. Det er godt gået, og slået!

Adspurgt ville de dog ikke rigtig svare på, hvornår de ville gøre det igen. Men de skulle vist nok spille med i turneringen om søndagen!

KLUBSPONSORER