Skip Navigation Links
Sidste nyt
Arbejdsdagen er søndag d. 31. marts
Baneinferno !!!!!!!!!!
Referat fra Bestyrelsesmøde d. 11.3.2019.  
Bane info. Revideret lokale regler.
Nyhedsbrev marts 2019
Forårstilbud fra Arild
Indvielse af Dametrappe
Referat fra Bestyrelsesmøde d. 18.2.2019
Turneringprogram 2019
Onsdagsklubben program 2019
Betalingsregulativ EGC 2019
Vedtægter EGC 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook
Google

Nye sponsorer 2018


Hvorfor kun 18 huller om dagen.

Når vi andre holder pause på hul 11 og tænker, at nu er der heldigvis kun 7 huller tilbage inden klubhuset og fadølsautomaten, så manglede 3 unge mænd i lørdags stadig 61 huller den dag. Bare tanken om 61 huller mere, ville give os andre dykkerbly i skoene, krampe i baglårene, uopretteligt hold i ryggen og dyb afsky for golf de næste 7 uger.

Klokken var kun lidt i 7 på hul 11 i lørdags, starten var gået kl. halv seks, og planen hos de tre var at gennemføre fire runder inden kl. 20.30. Slagspil, bærebag og trolley for egen hånd- og benkraft. En kort frokostpause, 12 colaer og 12 chokoladebarer, ingen massage, intet heppekor, ingen præmie, bare derudaf, bare for præstationens skyld.

Jacob Fredberg, Allan Steen og Alexander Herringe havde fået den gode (?) ide at spille 72 seriøse huller på een dag. Det er hvad de professionelle kan overkomme på fire dage med caddy og med udsigt til en pæn hyre.

De tre jernmænd holdt kadencen og tidsplanen, der var heldigvis ikke megen trafik på banen, det tusmørknede og småregnede til sidst, men puttene rullede pænt i på 18/72 hul kl. 20.30. Humøret var godt, ryggen måske en anelse bøjet, men tilsyneladende ingen vabler, og det mest bemærkelsesværdige var: de havde holdt koncentrationen på alle runderne og spillet stort set til deres hcp på alle 4 runder. Og de tre har ikke meget hcp. at rutte med.
Man kunne forvente at koncentrationen ville dale i 3 runde, svarende til, at vi andre mister focus omkring hul 14-15-16 stykker (og sjældent genfinder den), men Jacob, Allan og Kenneth holdt altså focus på seriøst golfspil hele vejen. Det er godt gået, og slået!

Adspurgt ville de dog ikke rigtig svare på, hvornår de ville gøre det igen. Men de skulle vist nok spille med i turneringen om søndagen!

 


KLUBSPONSORER
 
STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER DIN GOLF KLUB.
HAR DU LYST TIL AT STØTTE EBELTOFT GOLF CLUB, SÅ KLIK HER.
KLUBSPONSOR
Nye sponsorer 2018   

 

Klubber i klubben

Medlemmer

Gæstespillere

Kontakt

  • Ebeltoft Golf Club
    Galgebakken 14
    8400 Ebeltoft
  • www.egc.dk
  • www.ebeltoft-golfclub.dk
  • Mail post@ebeltoft-golfclub.dk
  • Tlf. +45 88913344
  • CVR.  DK-51475852
Beregn Spille HCP
EBELTOFT GOLF CLUB

Tee

Køn

Handicapindex

Spillehandicap