Sidste nyt
Golfringen 2019
Regelnyt uge 47
Lokalhistorisk Arkiv
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Forlænget banelukning

Det er endnu ikke gået op for vejret, at det er forår, så der er stadig frost nede i jorden og tø i græsoverfladen, så vi må desværre holde banen lukket i yderligere  3 dage.
Vi forventer at kunne åbne banen igen tirsdag  d. 13. marts ?

Regionsgolf 2018

Der er i år 4 rækker: C-rækken, Senior A, Veteran B og Veteran X.

C rækken: minimum hcp 18,5, deltagere skal være fyldt 21 senest d. 31 dec 2018 for at kunne deltage i år. Holdkaptajn er Hanne Andersen.

Senior A: For at deltage skal man være fyldt 50 senest d. 31 dec 2018, der er ingen øvre grænse. Brigitte Kambeck og Klaus Sunesen er holdkaptajner.

Veteran B: man skal være fyldt 60 senest 31 dec. 2018, der er ingen øvre grænse. Jørgen Dahl madsen er holdkaptajn.

Vetrean X: man skal være fyldt 70 senest d. 31 dec 2018. Steen Bojsen er holdkaptajn.

På alle sedler er datoer og spillesteder sat på, samt klokkeslet. Der vil være fællesspisning og hygge efter spil.  Er man forhindret i at spille alle matcher, og kun kan spille en enkelt eller to, er der lavet mulighed for at skrive sig på som reserve.

Der skal på hvert hold bruges en mix forsome, en damesingle, og 3 herresingler."

Mange hilsner fra Annette

KLUBSPONSORER