Referat af bestyrelsesmøde 15/11-2017.
Nyhedsbrev December 2017
Vinter Greenfee

Vintertiden begynder jo d. 30.okt. og selvom græsset stadig er grønt og saftigt går vi også over til vintertid på banen fra på mandag d. 30. oktober. Banen er meget våd og blød og derfor sårbar, og sårene læges ikke nu, hvor græsvæksten ophører. Det går især hårdt ud over teestederne. Og nedslagsmærker på fairway burde oprettes!

Vinterbane betyder at der spilles som om sommeren, med følgende modifikationer:

Banelukning
Banen kan lukkes i snevejr og kraftigt tøvejr. Det vil ikke altid være praktisk muligt at annoncere en lukning i forvejen, men lukningen vil nok være selvindlysende.

Teesteder                                                                                                                                                                                  Den gule bane spilles fra de blå teesteder på hullerne: 5-10-12-13-14-15-17. Fra måtter på hullerne: 3-7-16. Fra det gamle teested på hul 2 og 18. Fra provisorisk teested på hul 1 og 9. Fra de sædvanlige teesteder på hullerne: 4-6-8-11.(De sædvanlige unyttige prøvesving bedes undladt, et par kuskeslag er bedre).

Den røde bane spilles fra de sædvanlige teesteder, undtagen hul 9 fra provisorisk teested, hul 15 fra måtte, og hul 18 fra det gamle teested.

Fairways
Bolden spilles som den ligger (men tørv lægges tilbage), eller bolden må på fairway -som en lokal regel- løftes, renses og placeres indenfor en scorekortbredde, men ikke nærmere hullet. Måtte må (meget) gerne bruges, men så er runden ikke tællende.

Bunkers og  rough.
Spilles som om sommeren (men bunker rives)

Greens
Spilles som om sommeren (men nedslagsmærker oprettes)

Course rating, handicapindex, scorekort og handicapregulering                                                                              Vinterbanen har Course Rating og Slope, konverteringstabel er ophængt i klubhuset. Handicapindex er uændret. Scorekort er tilpasset vinterbanen og udskrives normalt. Handicaps reguleres på normal vis, dog tæller en runde ikke, hvis der er brugt måtte.

Trolley og buggy.
Trolley må bruges, men det henstilles, at man bruger bærebag (man bruger alligevel ikke hele orglet).                                                                                                                                                                                Buggies må kun bruges efter tilladelse fra Bestyrelsen; gælder også gæstespillere.

Baneudvalget                                                                                   27.10.2017