Sidste nyt
Sensommer/Efterårstilbud
Spil fyraftens-golf i Ebeltoft
Regionsgolf 2018
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Banemedhjælpere

Vi har 35 medlemmer, der tilsammen udfører et årsværk med boldopsamling, tømning af skraldespande, pasning af bunkers, renholdelse og maling af skilte, opsamling af kogler, klipning af semirough, flytning af teestedsmarkeringer, opfyldning af turfhuller, og trimning af græs rundt om teesteder, skilte og bænke.
De møder også op, når der skal fældes træer, lægges rullegræs og udføres andre specialopgaver, som kræver håndelag.

Det eneste ”honorar” banehjælperne får, er deltagelse i en særlig match og to sammenkomster med hyggeligt indhold, som dog ofte bliver forplumret med noget arbejde, som lige skal gøres først!
Den vigtigste honorering ligger dog i den respekt og anerkendelse deres arbejde mødes med fra de andre medlemmers og bestyrelsens side.

Hvis du har lyst til at blive en del af sjakket og bruge et par timer om ugen til at gøre banen bedre, kan vi altid bruge flere hænder. Kontakt baneformanden, Henrik Jacobsen.

KLUBSPONSORER