Sidste nyt
”Nyplantede” træer på 1. og 18. hul
Turneringprogram 2018
Nyt fra Nybegyndere 2018
Log in til golfbox direkte

Begyndere

Nye medlemmer
For at spille golf i Ebeltoft Golf Club, er der selvfølgelig nogle ting, der skal læres, før du kan få en tilladelse til at gå på den store bane.

Træning
Der er først og fremmest tilbud om træning hver onsdag fra kl. 18 – 20, hvor vores pro træner Arild Townhild vil gøre alt for, at du får lært spillets finurligheder. Første træningsdag er onsdag den 25. april 2018.

Undervisning
Du skal også igennem 2 x 1 times undervisning i golfreglerne. Der undervises af John Brændgaard, som er uddannet i reglerne. – I 2018 er der undervisning 2 onsdage hhv. den 30.5.18 og den 6.6.18 – begge dage fra kl. 18 – 19.

Regelprøve
Dansk Golf Unions regelprøve skal bestås – se nærmere nedenfor, hvor der er instruktion omkring regelprøven. Når du har bestået regelprøven, sender DGU en besked til klubben om, at du har bestået prøven.

Handicap
Og så lige det sidste, men meget vigtigt. Når du nu via træningen er blevet god til at ramme bolden, skal du sættes i et klub-handicap.

Du skal gå 3 runder – 9 huller – på klubbens lille par-3-bane. – Her må du højst på de 3 runder bruge 54 slag for at komme i det, man kalder klub handicap. – Du får meget mere information om det, når du først er i gang.

Udover dette er du velkommen på vores træningsbane og par-3-banen alt det, du har lyst til. – Det er vigtigt, at gøre opmærksom på, at udover den træning, du får hos træneren, er det træning, træning og atter træning, der hjælper!
Men pas på! – Golf er stærkt vanedannende, og bliver en livslang kærlighed med masser af gode timer, nogle fantastiske naturoplevelser og godt socialt netværk.

Har du spørgsmål, du velkommen til at kontakte mig på mobil: 4035 6908.

Gurli Markussen
Ansvarlig for nybegyndere og nye medlemmer

GOLFKØREKORTETS REGELPRØVE PÅ GOLF.DK

3. april 2018

For at sikre at nye golfspillere får en god oplevelse og kan de basale regler og tekniske færdigheder, har Dansk Golf Union i samarbejde med Professional Golfers Association i Danmark (PGA) opdateret Golfkørekortet.

I denne sammenhæng tilbyder DGU en online regelprøve som klubberne kan vælge at bruge til vurderingen.

PRØVEN FINDES HER

Hvis klubbens begyndere henvises til at gennemføre den online regelprøve for at bestå kravet om regelkendskab vil det foregå på følgende måde:

• Når prøven påbegyndes skal begynderen svare på 20 tilfældigt udvalgte spørgsmål (af 100 oprettede spørgsmål)
  • Efter alle spørgsmål er besvaret oplyses hvor mange ud af de 20 som er besvaret korrekt.
  • Begynderen bliver ved at klikke på "prøv igen", sendt tilbage til de spørgsmål som ikke blev besvaret korrekt
  • Når alle 20 spørgsmål er besvaret korrekt kan begynderen vælge at resultatet bliver sendt til klubben som bevis på en bestået prøve
  • Såvel klubben som begynderen vil modtage en kopi af mailen.

Resultatet sendes til klubbens sekretariat, men mailadressen kan ændres hvis klubben tager kontakt til DGU (nih@dgu.org)

Alternativt er alle velkomne til at prøve kræfter med prøven uden at resultatet sendes til klubben.

Tilbud om gratis golftræning til prøvemedlemmer fra 2017.

Så er foråret på vej, og lige om lidt er vores bane igen klar til en lang og dejlig sæson med golfspillet.

For at du kan komme godt i gang med sæsonen, er det i bestyrelsen besluttet at tilbyde alle senior medlemmer, der var prøvemedlemmer i 2017 et kickstart på golfen med 10 timers gratis golfundervisning på hold.

Du vil få mulighed for at få et gensyn med vores træner Arild Townhill, som vil gøre sit bedste for, du kan komme godt i gang med sæsonen. (Men husk, det også er nødvendigt at øve sige på træningsbanen J)

Der vil være træning 5 søndage á 2 timer fra kl. 15 – 17. Første gang søndag den 15. april 2018.
Mødested: Puttinggreen ved klubhuset.

For at deltage i træningen, er det nødvendigt at tilmelde dig på holdet. – Dette skal ske til Sekretariatet i golfklubben - enten på mail til post@ebeltoftgolfclub.dk eller telefon 88913344.  – Opgiv venligst dit medlemsnummer.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 12. april 2018.

Venlig hilsen – og på gensyn
- vi glæder os til at se dig J

Gurli Markussen
Mobil 4035 6908

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

KLUBSPONSORER