Sidste nyt
Regelnyt uge 51
Rejsegilde på nyt maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Generalforsamling i Ebeltoft Golf Club

Herved indkaldes alle medlemmerne i Ebeltoft Golf Club til ordinær generalforsamling 2018

Mandag d. 28. januar 2019  kl. 19.00 i klubhuset på Galgebakken 14, 8400 Ebeltoft.

VELKOMMEN TIL EBELTOFT GOLF CLUB

Ebeltoft Golf Club er en af landets ældste golf klubber. Klubben blev stiftet d. 16. april 1966, cirka et år efter banens indvielse. Klubben blev optaget i DGU d. 13 december samme år som klub nummer 18. Banen, der i dag ejes af klubbens medlemmer, ligger i det kuperede terræn nordøst for Ebeltoft bymidte med attraktioner som det Det gamle rådhus, Fregatten Jylland, Den Siamesiske Samling og Den Gamle farvegård.

Banen byder på mange spillemæssige udfordringer. Man vil opleve flere blinde huller og visse steder små greens. Men man vil også opleve en storslået natur og store udsigter både over Kattegat fra øen Hjelm i syd til Jernhatten i nord og Ebeltoft Vig med Mols Bjerge som bagrund.

TILBUD TIL NYE MEDLEMMER .
1. ÅR 2950,00 KR. (½ PRIS) INGEN INDSKUD
FOR BEGYNDERE:

LÅNE UDSTYR, GOLFKØREKORT, UNDERVISNING

VELKOMMEN TIL ET SPÆNDENDE 2019 I EBELTOFT GOLFKLUB,

hvor vi kan tilbyde
*En bane i i naturskønne områder i en sjælden perfekt stand,hvor alle 18 huller er spilbare året rundt.
*Sommergreens hele året.
*Altid nemt at få tee off tider.
*Speciel tilbud for nye fullmembers det første år på kr 2.950 inkl.gratis bolde på driving range.
*Golfringen med 7 andre klubber kr 800 årlig per person. Flexmedlemskab kr 1.180 årligt.
*Årlige golfturneringer for medlemmer sponseret af det lokale erhvervsliv i Ebeltoft.
*Årlig Pro/Am turnering med deltagelse af kendte og tidligere Europatour/Challengetour spillere.

Ebeltoft Golf Klub er Danmark 18.ældste Golfklub,baseret på stor frivillig arbejdskraft af vores medlemmer,hvilket bevirker at vores økonomi er fornuftig

KLUBSPONSORER