Sidste nyt
Regelnyt uge 46
Nyhedsbrev Baneinformation nov. 18
Referat fra Bestyrelsesmøde d. 8.10.2018.
baneinfo!!!!! Vejen er i vejen.
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

VELKOMMEN TIL EBELTOFT GOLF CLUB

Ebeltoft Golf Club er en af Danmarks ældste golfklubber (18). Banen ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Ebeltoft bymidte med Det Gamle Rådhus og Fregatten Jylland.

Ebeltofts velholdte 18 hullers bane er en af landets smukkeste. Den ligger i kuperet terræn med udsigt til både Ebeltoft Vig og Kattegat.

Næste turnering

Klubbens Års-afslutningsmatch m/spisning. Lørdag d. 27. oktober afvikler turneringsudvslget en årsafslutningsturnering med efterfølgende spisning og socialt samvær.
Turneringen spilles som en Texas Scrample, med gunstart kl 09:00.  Pris pr. deltager 200,00 kr. Tilmelding på golfbox senest d. 25-10-18.

Turneringsudvalget.

TILBUD TIL NYE MEDLEMMER .
1. ÅR 2950,00 KR. (½ PRIS) INGEN INDSKUD
FOR BEGYNDERE:

LÅNE UDSTYR, GOLFKØREKORT, UNDERVISNING

VELKOMMEN TIL ET SPÆNDENDE 2018 I EBELTOFT GOLFKLUB,

hvor vi kan tilbyde
*En bane i i naturskønne områder i en sjælden perfekt stand,hvor alle 18 huller er spilbare året rundt.
*Sommergreens hele året.
*Altid nemt at få tee off tider.
*Speciel tilbud for nye fullmembers det første år på kr 2.950 inkl.gratis bolde på driving range.
*Golfringen med 7 andre klubber kr 800 årlig per person. Flexmedlemskab kr 1.180 årligt.
*Årlige golfturneringer for medlemmer sponseret af det lokale erhvervsliv i Ebeltoft.
*Årlig Pro/Am turnering med deltagelse af kendte og tidligere Europatour/Challengetour spillere.

Ebeltoft Golf Klub er Danmark 18.ældste Golfklub,baseret på stor frivillig arbejdskraft af vores medlemmer,hvilket bevirker at vores økonomi er fornuftig

KLUBSPONSORER